Balkonginspiration

Skräddarsydd design för din drömbalkong!⁠

Vi finns här för att hjälpa dig att skapa ett uterum utifrån dina önskemål, dina behov och din unika stil. Låt oss skapa magi tillsammans!

Det här är vår blogg!

Här hittar du inredningsinspiration, värdefulla tips, idéer och förslag för att inreda din uteplats. Det finns också blogginlägg tipsar dig om hur du bäst skyddar dina möbler under vintermånaderna, vilken parasoll och vilket fäste som passar på din balkong, eller vilka växter som passar dina balkonglådor beroende på i vilket väserstreck din balkong ligger.

Moodboards

Vi har gjort det lätt för dig med moodboards, så att du enkelt kan behålla den röda tråden i din inredning när du välger de produkter du är mest intresserad av.

Vad säger våra kunder

★★★★★
De tekniska ritningarna var till stor hjälp. De gav mig en tydlig bild av hur mycket plats jag faktiskt har på min mega, mega lilla balkong. Upptäckte att jag kunde ha plats för både bord, två stolar och en stor läcker balkonglåda :)
Lene från Århus, Danmark
★★★★★
Tack för riktigt bra guider med massor av användbar information. Jag fick ut mycket av dem, speciellt när jag skulle hitta rätt storlek på mitt parasoll och det perfekta parasollfästet till mitt räcke. Tack!
Lasse från Søborg, Danmark
★★★★★
Toppen att jag kan lätt hitta de saker som har gett mig inspiration på Instagram.
Sine från Köpenhamn, Danmark

Vill du ha hjälp med att inreda din balkong?

Låt oss vara din sparringspartner när du skall inreda din balkong. Vår professionella inredningstjänst är inriktad på hur du utnyttjar varje tilgänglig kvadratmeter och hittar lösningar så ytan uttytjas maximalt och du får ett utomhusparadis som utstrålar personlig stil och charm.

Mera inspiration från oss

Inredningstips för din balkong

Här hittar du olika inredningsförslag för balkonger i olika storlekar.

Presentguide

Tycker du också att det är lite av en utmaning att hitta rätt presenter?Låt oss hjälpa dig.

Balcony Living Cph Lookbook

Saknar du idéer för att inreda balkongen? I vår online Lookbook får du ett komplett överblick över alla våra Balcony Living Cph-produkter. Du kan utforska hur vi har använt balkongmöblerna för att inreda många härliga balkongoaser. Ta en titt och låt dig inspireras till att skapa din egen drömbalkong.

Hitta oss på Instagram, Facebook, Youtube og Pintrest

Följ med för ännu mer balkonginspiration.

If you are in town

Få mer inspiration och inredningstips, kika förbi vår butik på Frederiksberg, Danmark.

Adress:
Godthåbsvej 11
2000 Frederiksberg

Öppetider:
Måndag - Fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00