Om oss

 

Balcony Living Cph är ett litet familjeägt företag med en vision om att ge alla människor tillgång till ett estetiskt och rekreativt frirum utanför hemmets fyra väggar.

Vi tror att friluftsliv och livskvalitet går hand i hand – oavsett om det sker i eller utanför staden. Sedan vi - mor, far och dotter, startade Balcony Living Cph i 2012, har vi specialiserat oss på design och försäljning av kvalitetsmöbler, accessoarer och innovativa lösningar för balkonger och små uteplatser. Sedan 2017 har Balcony Living CPH varit verksamma med försäljning till Sverige.

Med vårt eget varumärke - Balcony Living - tar vi utgångspunkt i estetiken och materialet i klassisk dansk design, tillsammans med den hållbarhet och funktionalitet som krävs av möbler så de får en lång livslängd ute i det fria. 

Med den nära dialog vi har med våra fantastiska kunder har vi – tillsammans – lyckats göra Balcony Living CPH till Danmarks ledande aktör av utemöbler till balkongen och små uteplatser – och visionen har bara börjat. 

Vi ser fram emot att välkomna dig utanför! 
Bästa hälsningar från - Mie, Hans & Trine