Shadecph - Vår syateljé

Linda och Marlene tillverkar balkongskydd efter dina önskan och mått

Shadecph - Vår egen syateljé i Köpenhamn

Historia

Med ett balkongskydd förlänger du utesäsongen samtidigt som du skyddar mot insyn, skuggar uteplatsen under varma dagar och gör balkongen barn säkrare. Sedan 2013 har vi tillverkat balkongskydd efter våra kunders önskan och mått.

I takt med att efterfrågan på måttbeställda balkongskydd ökade, ökade vårt behov av att ha mer kontroll över produktionen. Därför etablerade vi hösten 2020, vår egen syateljé, Shadecph i Köpenhamn. Sedan dess har vi sytt tusentals måttbeställda balkongskydd till nöjda kunder i hela Danmark.

Balkongskydd

Vår kundtjänst har ett nära samarbeta med Syateljén, så alla informationer från våra kunders mått och önskemål tas hand om. Således säkerställer vi bästa möjliga lösning och utseende på det mått tillverkade balkongskyddet.

Vårt fokus är att leverera balkongskydd enkelt, snabbt och enligt dina önskemål. Vi använder endast högkvalitativ markisväv anpassat till utomhusbruk, så vi vet att du får ett balkongskydd som håller i många år. Våra balkongskydd sys i tygkvaliteter med 10 års garanti.

Andra uppdrag

Hos Shadecph är det även möjligt att få löst andra sömnadsprojekt.
Båda våra sömmerskor har utbildning inom design och möbeltapetsering.
Har du ett projekt du vill ha hjälp till, skicka en mail till: info@balconyliving.se, så försöker vi att hjälpa dig.

Vi älskar en bra utmaning.

Team

På vår syatejlé i Köpenhamn syr Linda och hennes team, två rutinerade sömmerskor.