Gör grillplatsen redo!

Har man en uteplats – stor som liten – är grilling och matlagning en av aktiviteterna som lockar många av oss utomhus. Stämningen och mysfaktorn med att servera direkt från grillen är något speciellt. Tillsammans med umgänget som uppstår vid förberedelserna. Att bo mitt i staden, i en lägenhet, är inget hinder - det finns många grillar på marknaden som tar liten plats, är enkla att flytta runt, och kan placeras på ett grillbord.

Våra grillbord är perfekta som grillstation på en balkong, takterass eller altan. Ett grillbord är naturligtvis inte bara till matlagning, de är även ämnade till förvaring och avlastningsbord, eller kanske som minibar.

Dora Grillbord

Vi har utvecklat vår egen serie av grillbord, Balcony Living’s Dora-serie. Dora er specialdesignat i storleken till att passa in till mindre uterum, som balkonger, takterasser, uteplatser m.m. Dora finns i två varianter; eukalyptus och svart metall, och båda varianter finns i olika storlekar. 

Våra två höga eukalyptus-grillbord kommer med en härlig granitplatta, som är ideell som underlag för en varm grill. Men även perfekt att använda som ett arbetsbord för de sista förberedelser innan servering.

 

Dora Metall

Förra året lanserade vi Dora Metall. Dora metall blev en succé och väldigt omtyckt. Kanske för metall-designen har en trendig look, den är underhållsvänlig och så passar Dora metall otroligt bra ihop med många av våra andra möbler - både de i svart metall, och våra alltid populära teak balkongmöbler.

Grillbord med skåp

Har du sett vårt super användbara Gaston grillbord? Med Gaston vid din sida, kan du skapa de bästa förutsättningar för härliga grillkvällar där ute. Bordet har granitplatta till grillen, och extra hyllor och avlastningsplats till serveringsfat m.m. Med Gaston grillbord har du behaglig arbetshöjd när du ska kocka. Bordet är stabilt, med järnramar beklädd med eukalyptus. Grillens gasflaska kan stå i skåpet, och slangen förs ut genom ett hål i bakväggen.

Sara Galler

En sak är själva grillbordet. Går man i gång med matlagning utomhus, är det bra att ha nödvändigheter som örter, grytlappar, stekespade och annat i närheten. Då kommer Sara Galler in i bilden. Sara Galler hänger du upp på väggen, och vips så har du plats till både kryddörterna, kökshanddukar, grillredskapen och mycket annat som du kan tänkas behöva för ändamålet.. Använd S-krokar till att hänga upp och skapa fasta platser till extra tillbehören. Se alla våra helt unika läckra och praktiska möjligheter till upphäning på galler här.
 

Så återstår det bara att önska en riktigt fin grillkväll, och välkommen till bords utomhus!