Gratis frakt över 3500 kr | Snabba trygga leveranser

Balkong makeover med fokus på matlagning och avkoppling

Vi har haft nöjet att samarbeta med Amalie om en fantastisk makeover av hennes balkong. 

Amalie inspirerar andra att laga läckra vegetariska rätter, så hennes balkong behövde vara en plats där hon kan grilla grönsaker, odla färska kryddor och sedan njuta av maten.

Du kan hitta fler av hennes läckra recept här. 

En av de centrala delarna i Amalies nya balkong är det vackra Dora grillbordet. Bordet har en elegant granitskiva som är perfekt för grillning eftersom det tål höga temperaturer. 

Dora grillbordet har också plats för krukväxter och grillredskap, vilket gör det mycket praktiskt. Det varma träet matchar även balkongens brädor, vilket gör hela uppsättningen elegant och harmoniskt. 

Nu kan Amalie njuta av sina grillkvällar med stil och ha alla sina grillredskap inom räckhåll. 

Amalie önskade också att ha en mysig och bekväm sittplats, därför valde hon Regatta loungesoffan. 

Loungesoffan är perfekt för att koppla av och njuta av maten utomhus. Med sin mjuka vaddering och stiliga design har loungesoffan blivit en ny favoritplats för Amalie där hon sitter och njuter av sina måltider, samtidigt som hon njuter av utsikten från sin balkong.

Eftersom Amalie har stort fokus på färska råvaror var det ett måste med nya balkonglådor. Balkonglådor ger Amalie möjlighet för att odla färska kryddor som hon kan använda i sin matlagning. 

Det är inte bara grönt och frodigt med balkonglådorna fyllda med färska örter. Det är också  väldigt praktisk, eftersom hon alltid har färska örter nära till hands när hon lagar mat.

Vi är glada att ha varit en del av denna makeover och ser fram emot att se hur Amalie kommer att njuta av sin nya balkong under de kommande säsongerna. 

 ________

Drömmer du också om en makeover av din balkong? 

Då kan du låta vår erfarna inredare, Zane, vara din inredningsguide.