Nostalgiskt eller klassiskt? Hur man stylar Sally på två sätt

Parasollet Sally är ett riktigt charmtroll som ger en mysig atmosfär på alla balkonger. Med sin nostalgiska och lekfulla design passar Sally in i många estetiska sammanhang.

Läs mer här om hur influencers som Frederikke Kaysen och Olivia Frost, bakom Instagram @idetgulehus, har använt Sally i sin inredning.

@frederikkekaysen pratar om att dekorera Sally för hemtrevnad och komfort, medan @idetgulehus använder Sally som ett festligt inslag i en elegant inredning.

Låt dig inspireras av de snygga inredningarna och se hur du kan styla Sally på olika sätt.

Mycket nöje!

Nostalgiskt mysigt hos @frederikkekaysen

Vad betyder din balkong för dig?
– Min balkong är en liten bit natur mitt i stan. Det är något jag kan sakna, när man bor på 4:e våningen - särskilt på sommaren. Men här uppe får jag en riktig utomhuskänsla och en fantastisk utsikt.

Vad har du tänkt på vid inredningen av din balkong?
– För mig är balkongen en förlängning av vardagsrummet, där hemtrevnad och komfort är det viktigaste. Därför finns det naturligtvis gott om kuddar och filtar. Och den är inredd med möbler som enkelt kan flyttas runt beroende på var solen är.

Beskriv en drömdag på balkongen
– Min drömdag på balkongen består av en (sen) frukost i solen, En målningssession, följt av en tupplur i skuggan av mitt parasoll. Slutligen flyttar jag ner bordet och bänken under kvällen så att solnedgången över staden kan vara bakgrunden för en grillkväll med min kära.

Varför valde du ett Sally-parasoll i grönt?
– Sally-parasollet ger mig de mest underbara retro-vibbar med en känsla av en strand i södra Frankrike. Och jag älskar hur vackert det är både inne och ute i färger som matchar vardagsrummet på andra sidan dörren.

Ett festligt inslag hos @idetgulehus

Vad betyder din balkong för dig?
– Min balkong betyder mycket för mig. Det är min fristad där jag kan sätta mig ner och koppla av från allt annat.

Vad har du tänkt på vid inredningen av din balkong?
– Det har varit viktigt för mig att ha plats för växter och prydnadssaker utan att det blir för trångt på balkongen. Det viktigaste med balkongen är att ha plats för att både kunna dricka vin med vänner och att koppla av med en bok. Därför byggde jag en lång bänk som har plats för båda delarna, samtidigt fungerar den som en smart förvaringslösning, så att jag kan gömma undan all röra. Det gör att balkongen verkar mindre "fylld" enligt min åsikt. Jag har också funderat mycket på var jag vill sitta i förhållande till solen. Jag har generellt märkt i min inredning att jag alltid föredrar att sitta där det är ljust – därför lägger jag mycket kraft på att inreda därefter. Jag har därför valt att placera bänken mot väggen, där det är eftermiddagssol. Jag letar fortfarande efter den perfekta fåtöljen till kvällssolen.

Beskriv en drömdag på balkongen?
– Min drömdag på balkongen är definitivt att sitta i solen och läsa en bra bok med min katt och en kopp kaffe i handen. Det ger helt enkelt ett alldeles speciellt lugn!

Varför valde du Sally i grönt?
– Jag föll för Sally i den läckra gröna färgen eftersom jag tycker att den har den perfekta vintage-stilen. Det ger mig riktiga 50-tals strandvibbar. Jag vill sitta hela sommaren och dricka lemonad under den.

 

Vi vill gärna se hur du stylar Sally också! Skicka en bild till kundeservice@altanbutikken.dk eller tagga oss på Instagram @altanbutikken och #altanbutikken