Ge dina balkongmöbler liv året runt!

På våra breddgrader har vi alltid kunnat räkna med att årstiderna förändras. Och när temperaturerna börjar sjunka packar vi bort trädgårdsmöblerna och flyttar inomhus där livet åter levs tills våren springer ut.

Men att vi flyttar inomhus behöver inte betyda att dina balkongmöbler måste stå ute i kylan. Vårt uppdrag är att våra möbler ska ha ett liv året runt. Därför går praktik och estetik hand i hand för att säkerställa att våra möbler kan användas oavsett vilken säsong vi befinner oss i. Därför är vårt motto för vår egen produktion med vårt inhouse-märke Balcony Living Cph också:

Practical enough for the outdoors – Pretty enough for the indoors

Mycket av vår design är utformad i lätta och stilrena material, vilket gör den lämplig för inredning både ute och inne. Samtidigt får du ut det mesta av dina produkter från oss, vilket även är vår mission.

Få inspiration nedan om hur du snyggt kan integrera dina balkongmöbler i din inredning. Här ser du också från ett samarbete med @londogmussehuset, som kreativt har använt våra produkter inne.

Lycka till med din inredning!


Vår Freja-stol är en stilren vinnare som passar både till avkoppling ute och arbete inne. Stolen är designad i lätta material som gör den lätt att flytta runt och enkel att underhålla. På @londogmussehuset används den för arbete vid skrivbordet. Stolen kan även med fördel användas som en elegant matbordsstol.

Den fina bambupallen från Madam Stoltz gör sig bra som bord både ute och inne när vädret blir kallare. Titta bara på @londogmussehuset där den har fått en fin plats i vardagsrummet.

Vår serie av bambumöbler med bland annat Bille bambu caféset passar för att skapa en mer exotisk atmosfär på din balkong. Men varför inte ta med det inomhus? Använd till exempel vår bambustege Signe för kreativ förvaring i antingen vardagsrummet eller köket. Eller skapa en myshörna i vardagsrummet med vår Beate loungesoffa.